logo

01 4624-200

info@magistra.hr

Rubetićeva 16

Zagreb, 10 000

09.00 -13.00 sati

pon - čet

logo

01 4624-200

info@magistra.hr

Rubetićeva 16

Zagreb, 10000

09:00 -13:00 sati

pon - čet

Naši predavači

Dubravka Pelaić, dipl. oec.

Katedra za ekonomiju i računovodstvo

Katedra za njegu i skrb

Dubravka Pelaić, dipl. oec. je redovita predavačica na programu osposobljavanja za vođenje knjigovodstva malih poduzetnika i programu osposobljavanja za zanimanje dadilja. Diplomirala je 2007. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Bogato radno iskustvo stjecala je na poslovima računovodstva i financija u društvu ICF Invest d.o.o., a potom i u društvu PBK Partneri d.o.o. Trenutno je zaposlena u društvu Croatia osiguranje d.d.

Zdenko Klarić, prof. fizičke kulture

Katedra za sport

Zdenko Klarić, prof. fizičke kulture, je dugogodinji predavač na programima osposobljavanja za instruktore/ice grupnog fitnesa uz glazbu, pilatesa i joge te fitnesa u teretani. Diplomirao je 2008. godine na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu

Andrea Rešček, bacc.

Katedra za njegu i skrb

Andrea Rešček, bacc. predškolskog odgoja i obrazovanja, je predavačica u okviru programa osposobljavanja za zanimanje dadilja. Predavačica ima više od 10 godina iskustva u radu s djecom, od igraonica i rođendaonica, do rada u struci kao odgojitelj predškolske djece u dječjem vrtiću. Bogato radno iskustvo nadopunjeno je sa završenom edukacijom za Montessori odgojitelja te trenutno pohađa diplomski studij.

Margareta Škofljanec, mag.paed.

Katedra za njegu i skrb

Margareta Škofljanec, mag.paed., rođena je 1986. godine u Zagrebu gdje je polazila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je 2012. godine na odsjeku za pedagogiju pri Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i stekla naziv magistre pedagogije. Radno iskustvo stekla je u nekoliko ustanova ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Kao pedagog potiče i aktivno sudjeluje u kontinuiranom praćenju, planiranju, programiranju, organiziranju, koordiniranju, informiranju, usmjeravanju, savjetovanju, usavršavanju, analiziranju, istraživanju, propitivanju i vrednovanju u timskom radu s odgajateljima, stručnim suradnicima i roditeljima. Autorica je nekoliko stručnih radova objavljenih u časopisu „Zrno“. Kontinuirano se profesionalno usavršava s ciljem podizanja vlastitih kompetencija i kvalitete vlastitog rada.

Marija Renić, dipl. pol.

Katedra za marketing

Marija Renić, dipl. pol. diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Edukatorica, stručnjakinja za izradu programa usavršavanja za mentore/predavače prema metodologiji izrade kurikuluma ASOO. Digitalnim marketingom se bavi dugi niz godina, a od 2012. godine intenzivno prati i proučava svijet društvenih mreža. Savjetujući klijente i radeći kao predavačica, sakupila je veliko iskustvo i dobila uvid o stvarnom stanju upotrebe društvenih mreža u Hrvatskoj. Kao konzultantica, radi s malim poduzetnicima u pronalaženju optimalnih načina kako najbolje iskoristiti mogućnosti društvenih mreža za rast poslovanja i komunikaciju s postojećim te potencijalnim klijentima. Kontinuirano se usavršava sudjelujući na konferencijama i seminarima.

Ana Boban Lipić, prof. psihologije

Katedra za andragogiju

Ana Boban Lipić studirala je na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i stekla je zvanje profesorice psihologije.

Dugi niz godina bavi se profesionalniom orijentacijom osnovnoškolaca i srednjoškolaca. Smatra da je važno za mlade ljude da  poznaju  svoje sposobnosti vrijednosti i interese jer im to olakšava izbor srednje škole odnosno fakulteta koji će najbolje razvijati njihove potencijale i omogućiti im ne samo da rade neki posao, već i da u njemu uživaju. Osnovnoškolce i srednjoškolce poučava vještina učenja, a interesiraju je i suvremene metode poučavanja u nastavi. Surađuje s ustanovama za obrazovanje odraslih te održava predavanja i radionice s različitim temama u programima cjeloživotnog učenja. Važno joj je i osobno cjeloživotno učenje pa se redovito stručno usavršava u zemlji i inozemstvu.

Ana Mustač, bacc. med. techn.

Katedra za njegu i skrb

Ana Mustač, stručna prvostupnica sestrinstva, je dugogodišnja predavačica na programu osposobljavanja za zanimanje njegovatelj/ica. Diplomirala je 2013. godine na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Po završetku školovanja zaposlena je na Klinici za plućne bolesti Jordanovac, a od 2015.godine radi na Odjelu postintezivne njege. Aktivno sudjeluje na stručnim i znanstvenim skupovima.

Kristina Vokić, mag. med. techn.

Katedra za njegu i skrb

Kristina Vokić, magistra sestrinstva, je dugogodišnja predavačica Učilišta Magistra na programima osposobljavanja za zanimanja njegovatelj/ica i dadilja. Diplomirala je 2008. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Radila je kao glavna sestra poliklinike na Srebrnjaku, kao zdravstvena voditeljica u vrtiću te kao BABY SIGNS® instruktorica.

Marina Mirčeta Mikulić, prof. psihologije i dipl. psiholog

Katedra za njegu i skrb

Katedra za sport

Marina Mirčeta Mikulić, prof. psihologije i dipl. psiholog, je dugogodišnja predavačica na nizu programa osposobljavanja u Učilištu Magistra. Između ostaloga predaje nastavne cjeline budućim njegovateljima/ica, dadiljama i instruktorima/cama grupnog fitnesa uz glazbu, pilatesa i joge te fitnesa u teretani. Diplomirala je 2008. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Odslušala je drugu godinu edukacije iz Kognitivno bihevioralne terapije. Tijekom srednje škole i fakulteta volontirala je u različitim nevladinim organizacijama u radu s djecom i mladima. Radno iskustvo stekla je u području ljudskih potencijala i savjetodavnom radu s marginaliziranim skupinama.

Branimir Turudić, struč.spec.oec.

Katedra za EU fondove

Branimir Turudić završio je specijalistički studij računovodstva i financija u Splitu, a specijalizirao se u pripremi i provedbi projekata (su)financiranih iz bespovratnih sredstava EU. Trenutno radi na Geofizičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, na provedbi znanstveno-istraživačkog projekta iz Norveškog financijskog mehanizma. U višegodišnjem iskustvu na polju EU projekata provodio je infrastrukturne (građevinske) projekte. Kao konzultant držao je edukacije jedinicama lokalne samouprave vezano uz financijsko i administrativno vođenje EU projekata s naglaskom na vrlo važne aspekte rizika koji se često penaliziraju kroz financijske korekcije. U sklopu kolegija Upravljanje EU projektima gostovao je kao predavač na Veleučilištu u Šibeniku i Sveučilišnom odijelu za stručne studije, Sveučilišta u Splitu. Posjeduje certifikat Javne nabave te u svakodnevnom radu sudjeluje u pripremi i provedbi postupaka jednostavne nabave i javne nabave roba, radova i usluga.

Želite postati dio našeg tima?

Uvijek smo otvoreni za suradnje s predavačima i suradnicima koji dijele naše vrijednosti. Imate li prijedlog predavanja, temu i svoj životopis pošaljite na tajnistvo@magistra.hr i mi ćemo Vam se povratno javiti.