logo

01 4624-200

info@magistra.hr

Rubetićeva 16

Zagreb, 10 000

09.00 -15.00 sati

pon - čet

logo

01 4624-200

info@magistra.hr

Rubetićeva 16

Zagreb, 10000

09:00 -15:00 sati

pon - čet

Drugi o nama

Jedna od polaznica ustupila nam je na uvid Priručnik za dadilje. Kao odgojiteljice, željele smo prije dolaska praktikantice vidjeti i procijeniti literaturu koju koristite u učenju. Želimo ga pohvaliti. Uložen je veliki trud oko odabira područja za koje ste procijenili da su važna u odgoju i obrazovanju djece rane i predškolske dobi.  Literatura koju ste koristili u izradi Priručnika također je pažljivo odabrana. Vjerujemo da je sav uloženi trud s Vaše strane našao dobar odjek među polaznicima, te da ih je ova literatura motivirala za daljnji rad na sebi i cjeloživotno učenje u profilu svoga poziva dadilje. Zahvaljujemo se na Priručniku koji ste i nama poslali. Rado ćemo ga uz već postojeće, uvrstiti u popis našeg individualnog Permanentnog stručnog usavršavanja.

Snježana Tišljarić, ravnateljica DV Leptirići

Iznimno sam zadovoljan trajanjem i sadržajem tečaja knjigovodstva. Posebne pohvale zaslužila je naša profesorica koja nam je strpljivo i razumljivo izlagala gradivo. Puno se radilo, malo se i smijalo, i smatram da se dosta toga i naučilo. Preporuke!

Hrvoje K.

 

Količinu znanja i informacija koje sam dobila od Vaših predavača smatram prekretnicom u svom životu te ste mi definitivno postavili dobre temelje i probudili interes za nastavkom daljnjeg istraživanja o fitnessu.

 

Elena J.

Poštovani, želim se zahvaliti na seminaru koji mogu preporučiti svim svojim prijateljima i poznanicima. Zaista vrijedno truda i ulaganja. Posebne pohvale našoj predavačici, Dubravki, imam potrebu pohvaliti njeno znanje, sistematičnost, spremnost za objašnjenje i pomoć. Uživala sam slušajući njenu metodiku i pristup svakom od polaznika.

Anita P.

Završila sam tečaj za dadilje i tečaj za vođenje knjigovodstva malih poduzetnika u Učilištu Magistra. Sve pohvale od mene za uslugu, stručnost i profesionalnost. Još jednom, veliko HVALA!!

Tihana

Imam samo rijeci hvale za cijeli tim 🙂 odlični predavači,prenijeli su nam puno znanja, ekipa odlična,ispiti uspješno položeni!

Nina

Hvala na uloženom trudu i svom prenesenom znanju tijekom osposobljavanja za instruktoricu pilatesa i joge!

Petra S.