logo

01 4624-200

info@magistra.hr

Rubetićeva 16

Zagreb, 10 000

17.00 -19.00 sati

pon - čet

logo

01 4624-200

info@magistra.hr

Rubetićeva 16

Zagreb, 10000

17:00 -19:00 sati

pon - čet

Drugi o nama

Iznimno sam zadovoljan trajanjem i sadržajem tečaja knjigovodstva. Posebne pohvale zaslužila je naša profesorica koja nam je strpljivo i razumljivo izlagala gradivo. Puno se radilo, malo se i smijalo, i smatram da se dosta toga i naučilo. Preporuke!

Hrvoje K.

Poštovani, želim se zahvaliti na seminaru koji mogu preporučiti svim svojim prijateljima i poznanicima. Zaista vrijedno truda i ulaganja. Posebne pohvale našoj predavačici, Dubravki, imam potrebu pohvaliti njeno znanje, sistematičnost, spremnost za objašnjenje i pomoć. Uživala sam slušajući njenu metodiku i pristup svakom od polaznika.

Anita P.

Poštovani! Ja sam kupila tečaj knjigovodstva na DVD-ima, tako da ne mogu unijeti ocjene za ambijent i higijenu. Inače, jako sam zadovoljna ljubaznom i brzom korespondencijom sa učilištem “Magistra”. Tečaj su mi poslali točno onda kako su rekli. Ocjena – 5!

Mirna

Završila sam tečaj za dadilje i tečaj za vođenje knjigovodstva malih poduzetnika u Učilištu Magistra. Sve pohvale od mene za uslugu, stručnost i profesionalnost. Još jednom, veliko HVALA!!

Tihana

Imam samo rijeci hvale za cijeli tim 🙂 odlični predavači,prenijeli su nam puno znanja, ekipa odlična,ispiti uspješno položeni!

Nina

Povjerenje, odgovornost, stručnost, profesionalnost….

Daša