logo

01 4624-200

info@magistra.hr

Rubetićeva 16

Zagreb, 10 000

pon - pet 9 -13h

pon - čet 17-19h

logo

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Naši predavači

Dubravka Pelaić, dipl. oec.

Katedra za ekonomiju i računovodstvo

Katedra za njegu i skrb

Dubravka Pelaić, dipl. oec. je redoviti predavač na programu osposobljavanja za vođenje knjigovodstva malih poduzetnika i programu osposobljavanja za zanimanje dadilja. Diplomirala je 2007. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Bogato radno iskustvo stjecala je na poslovima računovodstva i financija u društvu ICF Invest d.o.o., a potom i u društvu PBK Partneri d.o.o. Trenutno je zaposlena u društvu Croatia osiguranje d.d.

Sandra Večerić, mag.med.tech.

Katedra za njegu i skrb

Sandra Večerić, mag.med.tech. (magistra sestrinstva) dugogodišnji je suradnik Učilišta na izvođenju program osposobljavanja za zanimanje njegovatelj/ica i programu osposobljavanja za zanimanje dadilja. Rođena je 1967. godine u Zagrebu, a 2015. godine magistrirala je na Sveučilišnom diplomskom studiju sestrinstva Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Bogato radno iskustvo i znanje stekla je 30-godišnjim iskustvom rada na klinici.

Andrea Rešček, bacc.

Katedra za njegu i skrb

Andrea Rešček, bacc. predškolskog odgoja i obrazovanja, je predavač u okviru programa osposobljavanja za zanimanje dadilja. Predavačica ima više od 10 godina iskustva u radu s djecom, od igraonica i rođendaonica, do rada u struci kao odgojitelj predškolske djece u dječjem vrtiću. Bogato radno iskustvo nadopunjeno je sa završenom edukacijom za Montessori odgojitelja te trenutno pohađa diplomski studij.

Margareta Škofljanec, mag.paed.

Katedra za njegu i skrb

Margareta Škofljanec, mag.paed., rođena je 1986. godine u Zagrebu gdje je polazila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je 2012. godine na odsjeku za pedagogiju pri Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i stekla naziv magistre pedagogije. Radno iskustvo stekla je u nekoliko ustanova ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Kao pedagog potiče i aktivno sudjeluje u kontinuiranom praćenju, planiranju, programiranju, organiziranju, koordiniranju, informiranju, usmjeravanju, savjetovanju, usavršavanju, analiziranju, istraživanju, propitivanju i vrednovanju u timskom radu s odgajateljima, stručnim suradnicima i roditeljima. Autorica je nekoliko stručnih radova objavljenih u časopisu „Zrno“. Kontinuirano se profesionalno usavršava s ciljem podizanja vlastitih kompetencija i kvalitete vlastitog rada.

Marija Renić, dipl. pol.

Seminar: Marketing na društvenim mrežama

Katedra za njegu i skrb

Marija Renić, dipl. pol. diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Digitalnim marketingom se bavi dugi niz godina, a zadnjih pet godina intenzivno prati i proučava svijet društvenih mreža. Savjetujući klijente i radeći kao predavač, sakupila je veliko iskustvo i dobila uvid o stvarnom stanju upotrebe društvenih mreža u Hrvatskoj. Kao konzultant, radi s malim poduzetnicima u pronalaženju optimalnih načina kako najbolje iskoristiti mogućnosti društvenih mreža za rast poslovanja i komunikaciju s postojećim te potencijalnim klijentima. Kontinuirano se usavršava sudjelujući na konferencijama i seminarima.

Ana Boban Lipić, prof. psihologije

Katedra za andragogiju

Ana Boban Lipić studirala je na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i stekla je zvanje profesorice psihologije.

Dugi niz godina bavi se profesionalniom orijentacijom osnovnoškolaca i srednjoškolaca. Smatra da je važno za mlade ljude da  poznaju  svoje sposobnosti vrijednosti i interese jer im to olakšava izbor srednje škole odnosno fakulteta koji će najbolje razvijati njihove potencijale i omogućiti im ne samo da rade neki posao, već i da u njemu uživaju. Osnovnoškolce i srednjoškolce poučava vještina učenja, a interesiraju je i suvremene metode poučavanja u nastavi. Surađuje s ustanovama za obrazovanje odraslih te održava predavanja i radionice s različitim temama u programima cjeloživotnog učenja. Važno joj je i osobno cjeloživotno učenje pa se redovito stručno usavršava u zemlji i inozemstvu.

Želite postati dio našeg tima?

Uvijek smo otvoreni za suradnje s predavačima i suradnicima koji dijele naše vrijednosti. Imate li prijedlog predavanja, temu i svoj životopis pošaljite na tajnistvo@magistra.hr i mi ćemo Vam se povratno javiti.